Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Youtubeklipp med svaren från frågestunden

Ja då var det dags att plocka fram skämskudden igen! Jag har ju lovat att svaren från frågestunden skulle komma upp nu i veckan i ett youtubeklipp och jag håller ju vad jag lovar. Vi spelade in klippet igårkväll och vi orkade inte spela in flera gånger så ni får tåla två förvirrade personer som velar och har sig. Jag kan skylla på att jag inte sovit på två dygn men Erik har tyvärr inte något att skylla på (ni som läser här vet att han är som han är). Jag är även Gravidrig och gravirrig men det bjuder vi på.

Vi gissar även på vad lillebror kommer att väga och hur lång han kommer att vara. Ni får gärna gissa ni också. Han är ju planerad att komma med snitt men vem vet om han vill komma tidigare. Gissa på![youtube]https://youtu.be/ZmJiC77ftoo[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats