Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Där gick vattnet

Idag är det måndag och det har nu gått 4 veckor sedan vattnet gick. Vattnet gick när jag låg hemma i soffan (som tur var klarade sig soffan för er som undrar). Jag pratade i Telefon med pappa och mina systrar och helt plötsligt sa det poff!

Det var så jäkla spännande när det gick för det var så oväntat och det blev lite som på film. Det var verkligen som ett startskott som gick och nu var förlossningen igång, snart skulle vi ha vår efterlängtade dotter hos oss. Dock hade jag inte räknat att det skulle ta så lång tid och nu i efterhand så vet vi att det var förlossningens fel. De gav mig bricanyl som gjorde att värkarna avtog under ett par timmar. Min kropp kämpade i tre dagar. Vattnet gick vid 15-16 tiden och strax efter 18-tiden satte värkarna igång.

(Gå in här för att läsa min förlossningsberättelse)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats