Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mål och drömmar för 2018

Jag kikade precis in mitt inlägg som jag skrev förra året om mål och drömmar för 2017 och jag hade en väldans lång lista och den där listan glömdes bort… Jag levde inte ens upp till hälften.

Vad önskar jag och ser fram emot detta år?

 • Liam börjar på förskolan i februari. Jag ska få jobba heltid med det jag brinner för. Jag ska försöka hitta en balans i jobb och familjeliv och effektivisera min arbetstid så att barnen inte behöver gå så långa dagar. För mig väntar en hel del helgjobb så då vill jag få mycket tid med barnen på vardagarna. Jag och Erik ska försöka ha barnen hemma på fredagar i den mån det går eller väldigt kort dag om vi har något jobb kvar.
 • Jag ser fram emot att åka till Kuba på fotoresa med ett gäng härliga fotografer. Så kul att få prata foto med andra, lära sig av varandra. Vi kommer fota och lyssna på föreläsningar men det kommer också vara en semester med sol, bad, härligt häng och ett lugn.
 • Jag längtar efter sommarens bröllopsfotograferingar. Så tacksam att jag har så många bröllop detta år.
 • Jag längtar efter att få åka båt och skapa sommarminnen.
 • Jag hoppas få åka utomlands med familjen. Liam har aldrig varit utomlands och det vore superkul att komma iväg med hela familjen.

Vad har jag för mål?

 • Jag ska ta körkort!
 • Minska mitt mobilanvändande. När barnen kommer hem från förskolan så är det endast okej att fota och lägga ut bilder eller filmer. Inget scrollande, kolla mail, bloggande. Ni förstår.
 • Önskar komma igång med hemmaträning igen och komma ut på raska promenader eller ut och jogga lite.
 • Ta hand om mig själv! Både psykiskt och fysiskt.
 • Jag hoppas att jag och Erik får lite egentid här och där.

Har ni några nyårsmål? Vad ser ni fram emot detta år?

Jag hoppas att jag och mina nära och kära får vara friska. Jag hoppas på massor av familjemys och härliga middagar med vänner och familj.

Foto: Linnsej Photography

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liw

  Bra mål. Själv har jag inte satt upp så mycket mål för år. Det enda målet jag har är att jag ska se till att njuta av nuet mer och aldrig oroa mig för problem. Det flesta problem visar sig oftast inte vara något problem ändå. God fortsättning! 🙂

stats