Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Min psoriasis efter tre dagar i solen

Tidigare år så har jag åkt till gran Canaria på behandlingsresor för min hudsjukdom även kallad klimatvård. Det blev dock klurigare att åka iväg tre veckor när jag fick barn. 

Jag har haft väldigt mycket psoriasis sedan Liam kom och det har varit väldigt jobbigt. En period gjorde det ont att ha kläder och täcke på mig men jag tycker även det är jobbigt att jag fått mycket i ansiktet. Ständigt torr osv…

Jag vill bara visa hur tacksam jag är för det bra vädret vi haft senaste dagarna och att jag hunnit få sola så pass mycket så min sjukdom kunnat bli bättre.Jag har fortfarande utslag kvar men det har blivit extremt mycket bättre på bara 3dagar.

Jag vill även skriva lite kort hur mycket klimatvården betytt för mig och många andra! Att få träffa andra människor med samma sjukdom som man utbyter erfarenheter och kunskap med. Man för även lära sig mer om sin sjukdom och det är otroligt viktigt! Att även få se hur sjukdomen bli bättre är helt oslagart! Solen är min medicin! Klimatvården är livsglädje för många med min sjukdom!

Här kan ni kika på ett tidigare inlägg när jag la upp några jobbiga bilder. -> HATAR MIN SJUKDOM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats